Požadavky:
- nejméně střední odborné vzdělání gastronomického směru s maturitou
- praxe v oboru nejméně 3 roky
- dobrá znalost práce na PC (MS Office, stravovací IS, internet)
- organizační a řídící schopnosti
Náplň práce:
- vedení kolektivu stravovacího provozu v době nepřítomnosti vedoucí
- organizace a koordinace provozu s ostatními útvary v léčebně
- výběr dodavatelů a nákup surovin a materiálů pro stravovací provoz
- zajištění hygieny provozu a kvality stravování
- zajištění plánu stravování
- spolupráce na cenotvorbě produktů stravovacího provozu
Nabízíme:
základní plat podle vzdělání a praxe ve tř. 9-11, po zapracování osobní a řídící příplatek, mimořádné odměny, příspěvky z FKSP, chutné dotované stravování ve vlastní jídelně.
Zájemci kontaktujte ing. Buriana e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel. 371512116